You are currently viewing Vil du illustrere til #13 Nytelse?

Vil du illustrere til #13 Nytelse?

Molo søker visuelle bidrag til vårens nummer Nytelse som kan pryde både tekstene og forsiden, i tillegg til illustrasjoner som kan stå for seg selv. Bidragene blir printet i et opplag på 500, så dette er en god mulighet til å spre arbeidet ditt!

I Molo #13 Nytelse forsøker vi å belyse forskjellige tiders ideer om nytelse. Tekstene handler for eksempel om relasjonen mellom nytelse og lidelse, religion som erstatning for nytelse, og høvisk kjærlighet. Molo-redaksjonen har også undersøkt matens forbindelser med nytelse, og i fordypningsemnet vårt Mat skal det finnes tekster som ser på alt fra nytelse av mat i et klasseperspektiv, kulturelle endringer i synet på kjøtt og dyr, til mat og fellesskap hos Proust. 

Er du interessert i å få illustrasjonene dine trykket, er det bare å gi oss beskjed. Du vil også få tilgang til tekstene du eventuelt ønsker å illustrere. Har du en annen visuell idé som fungerer som et verk i seg selv, send det inn! 

Vi ønsker alle slags visuelle uttrykk, fra tegning og foto til collage – og alt imellom. Send dine ideer til redaksjon@molotidsskrift.no eller kontakt oss på Facebook-siden vår. 

Frist for å melde interesse er 1. april. Innsendingsfrist er 10. april.

Dersom du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Illustrasjon: Eirin Groven Spjelkavik, til #12: Sykdom.